Érezze jól magát nálunk!

  • Személyre szabott szolgáltatás
  • Bensőséges orvos-beteg kapcsolat
  • Céhes jellegű munkavégzés
  • Feszültségmentes környezet
  • A lehető legjobb eredmények

Hévíz

A hévízi wellness kezelések gyógyító hatása.

Egy hévízi kúra nemcsak gyógyításra, hanem megelőzésre, pihenésre, kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas. Az egyre növekvő igényekhez igazodva bőséges kínálatból válogathatnak a wellness és az egészséges életmód hívei is.
Rohanás. Manapság sajnos ez a megfelelő szó életvitelünk jellemzésére. Ezért az embernek szüksége van arra, hogy időközönként elszakadjon megszokott környezetétől, nyugodt környezetben pihenhessen, gondos hozzáértő kezek kényeztessék. Hévízen az év minden időszakában lehetőség nyílik a feltöltődésre, a nyugodt és aktív pihenésre egyaránt. Hévízen lelassul az idő, a tó simogató vizében ellazul a test, az ember újult erőre kap.

Ajánlott szálláshelyek

Az alábbi szálláshelyekre igény szerint lefoglaljuk szállását. Csak annyit kell tennie, hogy a bejelentkező oldalon a szállásfoglalás részen megírja szállás igényét, a foglalás további részét ránk bízhatja.

Hotel Europa Fit

Szépüljön meg testileg-lelkileg! Szépítő-kényeztető kezelések Medical Wellness Centrumunkban és Szépségintézetünkben.
Uszoda- és szaunavilágunk kellemes kikapcsolódást ígér: lazító fürdőzés élménymedencénkben, vérpezsdítő szaunázás...
Bővebb tájékoztatás a www.europafit.hu oldalon talál.

Rogner Palace

Hévíz legexkluzívabb wellness szállodájában, a Lotus Therme Hotel & Spa-ban felejthetetlen élményekkel gazdagodhat. Ötcsillagos szállodánk 222 szobával és 10 lakosztállyal, tökéletes kényelemmel várja Önt!
Élvezze a számtalan kezelés nyújtotta kellemes, ellazító érzést. Engedje, hogy a víz gyógyító erejének segítségével teste és lelke egyensúlyba kerüljön!
Bővebb tájékoztatás a lotustherme.net oldalon talál.

Piroschka Panzió

Apartmanházunk Hévíz egyik legcsendesebb, legnyugodtabb részén található, ez a garancia a 100%-os kikapcsolódásra, ideális választás, ha maga mögött akarja hagyni végre a stresszes hétköznapokat, és fontos, hogy a szállás megfizethető legyen.
A pihenéshez fitness-, szauna és masszázs lehetőséget is kínálunk.
Bővebb tájékoztatás a www.piroskaapartmanheviz.hu oldalon talál.