Érezze jól magát nálunk!

  • Személyre szabott szolgáltatás
  • Maximalizmus és elhivatottság
  • Német fogtechnikus mester
  • Felső kategóriás implantátumok
  • Nyugodt környezet

Csapatunk

varadi-peter
Váradi Péter

Fogszakorvos, szájsebész szakorvos

Filozófiánk

Ismerkedjen meg a Váradident minőséggel!

Sokéves tapasztalatunkra hivatkozva úgy látjuk, hogy minden egyes Vendégnek személyre szabott szolgáltatásra van szüksége. A magas szaktudásunkon kívül nagy erősségünk a bensőséges orvos-beteg kapcsolat, és az, hogy az egész munkafolyamatot egy orvos végezi az elejétől, a végéig. Ily módon céhes jellegűen zajlik a munkavégzés, amelynek során a kezelés különböző szintjein számos speciális eljárás megvalósításával érjük el a kívánt eredményt. Célunk: feszültségmentes környezetben a legjobb eredményeket adó technológiák alkalmazásával megvalósított kezelések. Az esztétikum mellett a hosszútávú használhatóság.

Rendelőnk

Tekintse meg a rendelőnkről készült képeket.

A megújult VáradiDent Hévíz szívében légkondicionált helyiségekkel, exkluzív környezetben áll Vendégei rendelkezésére. Mind a formavilág, mind pedig a színek tekintetében szakítottunk a kórházi hangulattal: célunk, hogy a lehető legnyugodtabb és legmosolygósabb légkört biztosítsuk Vendégeinknek.

A legmodernebb berendezésekből álló gépparkunk, és a szakmai ismeretek fokozatos frissítése, fejlesztése (továbbképző turnusok, tanfolyamok, folyóiratok) biztosítékot nyújtanak a lehető leggyorsabb és legeredményesebb orvosi munkavégzésre.

Exkluzív rendelőink mellett korszerűen felszerelt műtővel is rendelkezünk, így az általános fogászati kezelések mellett kompromisszumok nélkül teljes körű szájsebészeti beavatkozásokat is végezhetünk. Rendelőnk Straumann (svájci implantátum gyártó cég) Nyugat-Magyarországi Referencia Rendelője.

Garancia

A VáradiDent-ben teljes körű garanciát vállalunk a nálunk elvégzett munkákra az előírt rendszeres kontrollok betartása mellett. A beépített és felhasznált anyagaink minőségét a márkanév garantálja.

Partnereink

Hévíz

Wellness és fogászat egyben

Az egyre növekvő igényekhez igazodva bőséges kínálatból válogathatnak a wellness és az egészséges életmód hívei. Hévízen az év minden időszakában lehetőség nyílik a feltöltődésre, a nyugodt és aktív pihenésre egyaránt. Hévízen lelassul az idő, a tó simogató vízben ellazul a test, az ember újult erőre kap.

Partner szállodáink valamelyikébe szállását is lefoglaljuk amennyiben igényli!

Bővebben...
hevizi_to